Autoturism in flacari pe DN 17


Intră acum și în grupul de

O statie PECO si 15 locuinte riscau sa fie afectate de un incendiu în comuna suceveana Pojorâta, dupa ce o masina a fost cuprinsa de flacari în vecinatatea benzinariei. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, în jurul orei 00.40, pe D.N. 17, în zona statiei Peco Rompetrol de pe raza comunei Pojorâta, autoturismul marca „Dacia 1307”, condus de B. Cornel de 20 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a luat foc, fiind distrus în proportie de 70%.

Pompierii din cadrul Detasamentului Câmpulung Moldovenesc împreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Pojorâta, au intervenit cu 2 autospeciale la localizarea si stingerea incendiului. La sosirea garzii de interventie, autoturismul Dacia 1307 era cuprins de flacari. Interventia a fost delicata, deoarece vehiculul era dotat cu instalatie GPL si se afla în imediata apropiere a unei statii PECO si a unui grup de locuinte. Incendiul a avut drept cauza scurgerea carburantului catre galeria de evacuare a gazelor.
 
Datorita interventiei prompte, pompierii au salvat Statia PECO si 15 locuinte învecinate, în valoare de cca 3.000.000 RON. Din primele estimari, pagubele sunt de cca 1.500 RON.

Incendiul a fost lichidat, nu au existat victime omenesti, iar circulatia a fost blocata pe ambele sensuri circa 40 de minute.


Intră acum și în grupul de