Petrecere incheiata cu scandal si foc de arma


Intră acum și în grupul de

Scandal la o cabana de pe raza comunei Ostra. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 02.30, politistii din cadrul Postului de Politie Ostra au fost sesizati ca la cabana „Botosana”, apartinând R.N.P. Suceava a fost organizata o zi onomastica, ocazie cu care a avut loc un scandal, dupa care în aceea zona s-a auzit un foc de arma.

 În urma cercetarilor efectuate, a rezultat ca locatia a fost închiriata pe perioada 04.08 – 13.08.2008 numitului M. Tudor, iar începând cu ora 14.00 a fost organizata ziua onomastica a lui L. Irinel. Cu aceasta ocazie a fost adusa o formatie compusa din 3 persoane, respectiv I. Marius, I. Mircea si A. Petru, toti din localitatea Borca, judetul Neamt.

În jurul orei 22.00, majoritatea invitatilor au parasit locatia, ramânând persoanele care au închiriat cabana si membrii formatiei, iar dupa aproximativ o ora a avut loc o discutie contradictorie, cauzata de refuzul unuia dintre membrii formatiei de a interpreta o melodie solicitata de H. IOAN din municipiul Iasi, A. PETRU fiind lovit în zona fetei, membrii formatiei fugind din locatie în diferite directii.  

Ulterior, cu ocazia audierii, membrii formatiei, respectiv A. PETRU de 34 ani, I. MIRCEA de 39 ani si I. MARIUS de 20 ani, toti din comuna Borca judetul Neamt, au declarat ca nu depun plângere, nu solicita efectuarea de cercetari pentru savârsirea vreunei infractiuni si ca nu au fost amenintate cu un pistol de nicio persoana.

 H. IOAN de 22 ani si H. IOAN de 47 ani, ambii din municipiul Iasi, sunt cercetati pentru savârsirii infractiunii de uz de arma neletala fara drept din categoria celor supuse autorizarii, ultimul prezentând permisul de port arma eliberat pe numele sau, la 19.05.2008, pentru pistol cu bila de cauciuc categoria E 24, destinatia armei autoaparare, marca WALTHER PSOT, care a fost ridicat pe baza de dovada pâna la definitivarea cercetarilor.


Intră acum și în grupul de