PSD Suceava asteapta sa-si desemneze candidatii


Intră acum și în grupul de

 Deputatul Ioan Stan, liderul judetean Gavril Mîrza si euro-parlamentarul Catalin Nechifor sunt deocamdata singurele certitudini în legatura cu candidaturile din toamna acestui an ale PSD Suceava, pentru Parlamentul României.

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, a declarat la o conferinta de presa ca pâna în momentul de fata se stiu cu siguranta colegiile pentru trei persoane. Deputatul Ioan Stan si europarlamentarul Catalin Nechifor vor candida la Falticeni în cele doua colegii de deputati, iar liderul judetean al social-democratilor suceveni, Gavril Mîrza, va candida, tot în zona Falticeni, în colegiul pentru Senat. Zona respectiva este una favorabila social-democratilor suceveni, PSD obtinând rezultate foarte bune la alegerile locale din vara acestui an.

Adomnicai a mai spus ca deocamdata doar aceste trei colegii au candidati siguri si ca se asteapta ca în perioada urmatoare sa fie stabilite candidaturile si pentru celelalte colegii pentru Camera Deputatilor si Senat. „Fiecare ne facem munca politica în continuare”, a mai spus Adomnicai, anuntându-si dorinta de a candida pe un colegiu în apropierea Sucevei, pe zona de care a raspuns din punct de vedere politic în cadrul organizatiei judetene. 

­ 


Intră acum și în grupul de