Apel PSD la Guvern : Sa vina Tariceanu la lucru!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, i-a cerut luni, premierului României, Calin Popescu Tariceanu, sa-si întrerupa concediul de odihna pentru a putea fi prezent în tara în momentele când trebuie luate o serie de decizii importante. Deputatul sucevean a spus într-o conferinta de presa ca este de neadmis modul în care a tratat lucrurile premierul român, în conditiile în care în ultimele doua saptamâni au fost inundatii masive în mai multe zone ale tarii, iar în Georgia a început razboiul cu Rusia.

Adomnicai si-a exprimat nemultumirea asupra faptului ca Tariceanu nu a fost prezent la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), atunci când s-a decis modul în care se va implica sau nu, România în conflictul din Georgia. „În conditiile în care, la Bucuresti, NATO a decis sa invite Georgia sa se alature Aliantei, prezenta premierului, a sefilor de la SIE, SRI, se impunea în cadrul sedintei CSAT”, a spus Adomnicai.

Deputatul PSD este de parere ca „atitudinea impasibila” a lui Tariceanu nu face altceva decât sa induca în rândul populatiei din România un sentiment de abandonare, „de nesecuritate”. „Consider ca se impune rechemarea din concediu a premierului”, a conchis Mirela Adomnicai, adaugând ca la modul cum au actionat institutiile statului în ultima perioada lasa impresia ca „toata România este în concediu de odihna”. 


Intră acum și în grupul de