Apel PSD la Guvern : Sa vina Tariceanu la lucru!

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, i-a cerut luni, premierului României, Calin Popescu Tariceanu, sa-si întrerupa concediul de odihna pentru a putea fi prezent în tara în momentele când trebuie luate o serie de decizii importante. Deputatul sucevean a spus într-o conferinta de presa ca este de neadmis modul în care a tratat lucrurile premierul român, în conditiile în care în ultimele doua saptamâni au fost inundatii masive în mai multe zone ale tarii, iar în Georgia a început razboiul cu Rusia.

Adomnicai si-a exprimat nemultumirea asupra faptului ca Tariceanu nu a fost prezent la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), atunci când s-a decis modul în care se va implica sau nu, România în conflictul din Georgia. „În conditiile în care, la Bucuresti, NATO a decis sa invite Georgia sa se alature Aliantei, prezenta premierului, a sefilor de la SIE, SRI, se impunea în cadrul sedintei CSAT”, a spus Adomnicai.

Deputatul PSD este de parere ca „atitudinea impasibila” a lui Tariceanu nu face altceva decât sa induca în rândul populatiei din România un sentiment de abandonare, „de nesecuritate”. „Consider ca se impune rechemarea din concediu a premierului”, a conchis Mirela Adomnicai, adaugând ca la modul cum au actionat institutiile statului în ultima perioada lasa impresia ca „toata România este în concediu de odihna”.