Patru tineri cu vârste de 16, 18 și 26 de ani și o fată de 16 ani au murit în accidentul produs la Ilișești, iar cadavrele urmează să fie identificate după expertize


Intră acum și în grupul de

Cei cinci tineri care au murit miercuri dimineața carbonizați în autoturismul care a luat foc după impactul cu un camion la intrarea în localitatea Ilișești urmează să fie identificați în urma unor expertize și apoi cadavrele să fie predate familiilor.

Potrivit unor surse judiciare, în accident au murit șoferul, Ciprian Năsăudeanu- 26 de ani, doi frați, Emanuel și Marian Paraliuc de 18, respectiv 16 ani, un alt tânăr de 18 ani, Andrei Preluca, dar și o fată de 16 ani care se afla cu cei patru în mașină.

Din cauză că toate corpurile au fost carbonizate, identificarea lor nu a putut fi făcută de rude și urmează să fie prelevate fragmente osoase, iar în baza unor expertize și analize comparate să fie identificat fiecare cadavru care să fie predat familiei.

Reamintim că cinci tineri au murit, miercuri dimineața, în urma unui accident produs pe DN 17 la intrarea în localitatea Ilișești după ce șoferul a pierdut controlul direcției autoturismului și a intrat pe contrasens într-un camion, iar mașina a luat foc în urma impactului.


Intră acum și în grupul de