Mai multe sali de gimnastica aerobica si fitness, amendate de OJPC


Intră acum și în grupul de

Inspectorii suceveni din cadrul Oficiului Judetean de Protectie a Consumatorului au aplicat amenzi pentru cinci firme care au în administrare sali de gimnastica aerobica, fitness sau servicii de masaj, pe motivul mai multor deficiente constatate în timpul controalelor.

Inspectorul sef adjunct al OJPC Suceava, Elena Oanea, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca au fost efectuate controale la sase societati care au în administrare sali de gimnastica aerobica, fitness, sali de forta sau care ofera servicii de masaj, constatându-se lipsa unor regulamente de functionare a acestora, a instructiunilor de utilizare a unor aparate sau lipsa avertismentelor pentru aparatele care prezinta risc în exploatare.

Oanea a aratat ca majoritatea firmelor controlate nu afiseaza tarifele pentru serviciile respective, iar la firmele care ofera si servicii de masaj, s-a constatat ca produsele cosmetice, fie au termenele de valabilitate expirate, fie acestora le lipsesc elementele de caracterizare ce se înscriu pe etichete.

Astfel, în urma controalelor efectuate, inspectorul sef al OJPC Suceava a precizat ca cinci firme au fost sanctionate cu amenzi, iar o alta, sanctionata cu avertisment.  


Intră acum și în grupul de