Țigări de contrabandă de aproximativ 110.000 lei, descoperite de polițiștii din Vicovu de Sus. După o urmărire în trafic, șoferul și-a abandonat mașina plină cu țigări și a fugit


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă de aproximativ 110.000 lei au fost găsite într-o mașină, joi după-amiază, de polițiștii din Vicovu de Sus. După o urmărire în trafic, șoferul și-a abandonat mașina plină cu țigări și a fugit.

Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 15.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 209G, din comuna Straja, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea polițiștilor, a schimbat direcția de mers, întorcându-se către comuna Ulma și a mărit viteza de deplasare.

„Autoturismul a fost identificat abandonat, la verificarea interiorului autoturismului, polițiștii identificând 10.990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară”, a precizat sursa citată.

Poliția Județeană Suceava a arătat că țigările în valoare de aproximativ 110.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 4.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de