Ambasadorul Federației Ruse la București vine joi la Suceava pentru a participa la o conferință pe teme de afaceri organizată de UGIR Bucovina-Suceava unde va fi prezentat proiectul primului magazin universal românesc din Rusia


Intră acum și în grupul de

Ambasadorul Federației Ruse la București, Valery Kuzmin, va participa, joi, 9 noiembrie, la Suceava, la conferința „Dezvoltarea relațiilor de afaceri cu Federația Rusă” organizată de UGIR Bucovina-Suceava și Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.

Manifestarea are ca scop prezentarea posibilităților de dezvoltare a relației economice cu Federația Rusă, în diferite domenii cum ar fi agricultură, industrie alimentară, industrie uşoară, comerţ, energie, turism, construcții, infrastructură, IT, inovații, dar şi stabilirea unor contacte comerciale între reprezentanţi ai unor organizaţii private din cele două ţări, prin intermediul biroului economic din cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse în România şi al reprezentanților Asociaţiei Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.

Organizatorii aceste conferințe consideră că organizarea unui astfel de eveniment în Suceava poate ajuta la dezvoltarea regiunii, reprezentând un  nou capitol în relația bilaterală româno-rusă.

Conferința va fi  moderată de președintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România filiala Bucovina Suceava – Ovidiu Ilisei, iar la seminar urmează să transmită mesaje prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, ambasadorul Federaţiei Ruse în România,  Valery Kuzmin și președintele Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă,  Tudor Afanasov.

Ovidiu Ilisei – presedinte UGIR, filiala Bucovina-Suceava

În cadrul conferinței, Tudor Afanasov va prezenta potențialul Federației Ruse și proiectul  „Primul Magazin Universal Românesc din Rusia” – D-l. Tudor AFANASOV

Totodată, conferința va aborda și proiectul  de colaborare în domeniul turismului, dar și prezentarea pieței rusești, cu prezentarea unor oportunităților şi a propunerilor din partea oamenilor de afaceri români.

În cadrul evenimentului se va parafa acordul  de colaborare UGIR-CCECRR şi va fi  înmânat mandatul de reprezentare a CCECRR în judeţul Suceava a lui Cristian Afanasov.

 


Intră acum și în grupul de