Despartire cu peripetii : Transferul lui Dragan a cazut


Intră acum și în grupul de

Atacantul Sorin Dragan a parasit formatia antrenata de Marian Pana. Desi situatia lui parea sa se rezolve, jucatorul semnând cu Cetatea un contract valabil pe doi ani, în numai câteva ore,  lucururile au capatat o întorsatura neasteptata.

Presedintele Dumitru Moldovan spune ca oficialii Unirii Urziceni, echipa cu care Dragan avea contract pâna în 2010 au fost dispusi sa aprobe transferul doar în conditiile în care atacantul ar fi semnat prelungirea întelegerii cu gruparea ialomiteana pentru înca doi ani. „Am discutat cu Mihai Stoica si mi-a spus ca aproba transferul lui Dragan doar daca el îsi va prelungi contractul cu echipa din Urziceni. Noi am facut toate actele, ne-am înteles cu jucatorul din punct de vedere financiar si urma ca el sa mearga la Urziceni sa discute cu oficialii de acolo. Se pare ca Dragan nu a dorit sa-si prelungeasca întelegerea cu Unirea si transferul a cazut”, a declarat Dumitru Moldovan.

Jucatorul sustine o alta varianta. Dragan spune ca luni, la Bucuresti, ar fi trebuit sa aiba loc o întâlnire între Dumitru Moldovan si Meme Stoica însa aceasta nu a mai avut loc întrucât oficialul sucevean nu s-ar fi prezentat. „Mihai Stoica l-a asteptat în zadar trei ore. Probabil nu au fost interesat sa ia legatura cu dl Stoica”, a precizat atacantul. Dragan a mai adaugat ca initial si-a dorit un salariu de 40 de milioane, iar în  final  s-ar fi înteles la 25 de milioane. Sorin Dragan a mai precizat ca, miercuri, l-a întrebat pe presedintele Moldovan despre situatia lui iar acesta i-a spus sa predea echipamentul.

„El trebuia sa mearga la Urziceni si sa-si prelungeasca contractul. Nu a vrut sa mearga. Asta e! Pâna la urma Dragan nu se compara cu Stiubei. De aceea noi am si dorit sa-l aducem pe atacantul iesean. Plus ca, mai multa lume a intervenit pe lânga noi sa-l luam pe Dragan. Un jucator care are valoare nu are nevoie de intereventii” a fost replica presedintelui Cetatii.


Intră acum și în grupul de