Cardinalul de Berlin, prezent la Cacica, la Sarbatoarea „Adormirii Maicii Domnului”


Intră acum și în grupul de

     Cardinalul de Berlin, Georg Maximilian Sterzinski s-a întâlnit, joi, în Palatul Administrativ din Suceava, cu presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, cu care a discutat printre altele si despre proiectul privind turismul religios în Bucovina, legatura Sucevei cu Germania, dar si despre Bucovina.  

Potrivit lui Gheorghe Flutur, cardinalul Sterzinski a mai fost în Bucovina, în urma cu 30 de ani, amintirile fiind destul de puternice dupa acea vizita. Presedintele CJ a mentionat ca în cadrul discutiilor, cardinalul de Berlin s-a aratat multumit de intensificarea, în ultimii ani, a contactelor economice, culturale si spirituale cu Germania.

 

 Cardinalul de Berlin va celebra Sfânta Liturghie prilejuita de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului si va transmite un mesaj special pentru pelerinii catolici prezenti vineri, la Cacica, la Sarbatoarea „Adormirii Maicii Domnului”. Cardinalul de Berlin si episcopul de Iasi, Petru Gherghel, vor participa si joi seara, la privegherea mariana si la procesiunea cu lumânari din jurul Bisericii din Cacica.


Intră acum și în grupul de