Nicolae Botgros va canta pentru Suceava?


Intră acum și în grupul de

Cunoscutul dirijor al Orchestrei „Lautarii” din Chisinau, maestrul Nicolae Botgros, ar putea veni în foarte scurt timp sa cânte la Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, aflat în subordinea Consiliului Judetean Suceava.

 

Presedintele CJ, Gheorghe Flutur a declarat la ultima conferinta de presa ca se afla în tratative destul de avansate cu Nicolae Botgros si a precizat ca daca se va reusi transferul artistului, atunci nu va avea de câstigat doar Suceava, ci „toata România”. Presedintele Flutur a mai spus ca executivul judetean va încerca sa ideintifice o alta locatie pentru Ansamblul „Ciprian Porumbescu” deoarece starea actuala de lucruri nu mai poate continua foarte mult.

 

Reamintim ca ansamblul este gazduit, cu chirie, în sediul „Dom Polski” din municipiul resedinta de judet. Totodata Flutur a spus ca trebuie gasite si solutii pentru acordarea de facilitati artistilor de valoare din componenta acestuia, dar ca se impune construirea unei noi Case de Cultura în Suceava, problema la care va încerca sa gaseasca rezolvarea împreuna cu primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de