Fotbal, Liga a II-a » Cetatea revine la matineu cu un derby moldovean


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – FCM Bacau, ora 11, Stadion “Areni”

Dupa un sezon petrecut pe “maidanele” din Liga a III-a, printre echipe-satelit si fotbalisti de o calitate îndoielnica, Cetatea Suceava îsi face astazi redebutul în cel de-al doilea esalon valoric al tarii.

De la ora 11, Stadionul “Areni” va fi gazda primului joc al elevilor lui Marian Pana în noul campionat, în compania echipei FCM Bacau. Tehnicianul sucevenilor asteapta o evolutie buna din partea elevilor sai si un rezultat pe masura, “o victorie la cel putin doua goluri”. De partea cealalta, FCM Bacau este o formatie care si-a pierdut din puterea pe care o detinea în urma cu câtiva ani. Totusi, antrenorul Cristi Popovici dispune de un lot tânar care poate produce oricând surprize. În perspectiva întâlnirii de azi,  tehnicianul bacauanilor si-a bagat fotbalistii în cantonament înca de joi seara.

Ultimul meci oficial între cele doua formatii a avut loc pe 23 aprilie 2007, tot pe “Areni”, atunci când Cetatea s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Roman si Roberto. Între timp, marcatorii de atunci au parasit clubul sucevean însa astazi, publicul îi va putea vedea la lucru pe câtiva dintre noii jucatori ai Cetatii. Cu siguranta la echipa locala vor debuta oficial Cotolan, Irinel Ionescu, Buhusi sau veteranul Mihai Gurita, revenit la Suceava dupa ani buni petrecuti în Liga 1.

Meciul dintre Cetatea si FCM Bacau va fi arbitrat de o brigada bucuresteana, condusa de Mugurel Vadan. Asistentii acestuia vor fi Iulian Radu si Claudiu Florea.

Programul complet al primei etape:

Sâmbata, 16 august:

Stiinta Bacau – Ceahlaul Piatra-Neamt
FCM Câmpina – Progresul Bucuresti
FC Snagov – Sportul Studentesc  
Dunarea Giurgiu – FC Botosani
Cetatea Suceava – FCM Bacau
Prefabricate Modelu – Forex Brasov  
CS Buftea – Petrolul Ploiesti  
CSM Ploiesti – Concordia Chiajna  

Duminica, 17 august:

Dinamo II – Delta Tulcea  


Intră acum și în grupul de