Acasă Actualitate Incendiu de la un boiler in localitatea Poieni

Incendiu de la un boiler in localitatea Poieni


Intră acum și în grupul de

Un boiler a fost cauza unui incendiu izbucnit sâmbata dupa-amiaza în localitatea suceveana Poieni. Potrivit ISU Suceava, sâmbata la ora 18:10, Detasamentul Suceava împreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Udesti au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe C., din localitatea Poieni, comuna Udesti.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea acoperisul unei anexe formata din bucatarie, baie si depozit materiale, construita din BCA si astereala din lemn cu învelitoare din tigla si tabla, existând pericolul de propagare la casa de locuit si alte anexe.



Pompierii au stins incendiul în o ora si 5 minute, respectiv la 19:15, în limitele gasite.

Au ars acoperisul anexei pe o suprafata de circa 96 mp, aproximativ 800 kg grâu, 700 kg orz si 300 kg porumb si s-au degradat peretii anexei si mobilierul de bucatarie, valoarea pagubelor fiind estimata de proprietar la 20.000 lei.

Focul a izbucnit din cauza neprotejarii corespunzatoare a burlanului boilerului fata de materialele combustibile, este concluzia trasa de echipa de cercetare.

Pompierii au salvat casa de locuit si anexe, în valoare de cca 60.000 lei.

             


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version