Urmărire în trafic, la Straja, după o mașină condusă de un tânăr băut și fără permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, fără permis. El a fost blocat de polițiști în trafic, la Straja, după o după o urmărire pe aproape un kilometru.

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 00.30, în timp ce acționa pe DJ 209G, din comuna Straja, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de circa 800 de metri, reușindu-se blocarea.

„La volanul autoturismului, polițiștii l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medical, a refuzat  prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 25 de ani figurează cu permisul de conducere reținut.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de