Pasager grav ranit


Intră acum și în grupul de

Aflat într-o utilitara, un pasager a ajuns în stare grava la spital, dupa ce masina s-a izbit de un copac. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 15.10, pe strada Mitocului din municipiul Suceava, L. ROMEO , în vârsta de 29 ani din localitate, în timp ce conducea autoutilitara marca „Fiat Ducato”, a intrat în depasirea autoturismului marca „Cielo Daewoo”, condus de A. MIHAELA, de 33 ani din orasul Salcea si din cauza vitezei coroborata cu influenta bauturilor alcoolice, a acrosat autoturismul depasit, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit de un copac de pe partea dreapta a strazii.

Impactul a dus la ranirea grava a lui C. ANDREI, de 22 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoutilitara, care necesita 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto declara ca purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru A. MIHAELA si 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru L. ROMEO, dupa care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de