O femeie si cei 5 copii ai sai, aflati intr-o caruta, au fost accidentati de un sofer beat


Intră acum și în grupul de

Cinci copilasi si mama acestora, toti aflati într-o caruta, au fost accidentati dupa ce un sofer beat a lovit cu masina atelajul. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 20.45, în interiorul localitatii Sucevita pe D.N. 17A, A. GHEORGHE, în vârsta de 22 ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul marca „Audi A3”, nu a observat ca în acelasi sens de mers circula un atelaj hipo, cu care a intrat în coliziune, desi iluminatul public era în functiune, iar atelajul avea montate la partea din spate atât placuta cu numarul de înregistrare, cât si mai multi catadioptri.

Conducatoarea atelajului, C. LACRAMIOARA, de 35 ani si copiii acesteia, minorii C.P., de 9 ani, C.I., de 5 ani, C.M., de 4 ani, F.E,. de 12 ani si F.C. de 13 ani, toti din localitate, au fost accidentati.

IPJ Suceava mai precizeaza ca, dupa comiterea accidentului, conducatorul auto a abandonat autoturismul, plecând de la fata locului fara încuviintarea organelor de politie, fiind ulterior identificat pe raza comunei Marginea si, desi emana miros de alcool si i s-a solicitat sa se supuna testarii cu aparatul etilotest, a refuzat acest lucru.

Conducatoarea atelajului a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambilor participanti la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânarul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, parasirea locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie si vatamare corporala din culpa.


Intră acum și în grupul de