Copil de 4 ani, decedat la spital, dupa ce a fost lovit de o masina


Intră acum și în grupul de

Un copilas de 4 ani a decedat la spital dupa ce a fost adus în urma unui accident. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 14.50, în interiorul localitatii Hîntesti pe D.J. 208 D, D. ALEXANDRU, în vârsta de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul „Dacia 1310”, a surprins si accidentat grav pe minorul T.M., de 4 ani, localnic, care fiind lasat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava, unde a decedat ulterior.

Conducatorul auto declara ca purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminica, în jurul orei 14.20, în interiorul localitatii Volovat pe D.J. 209 K, R. STEFAN, de 28 ani, din comuna Valea Moldovei, în timp ce conducea autoturismul „Opel Astra”, a accidentat-o grav pe minora B.L., de 15 ani, localnica, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Fata necesita pentru vindecare 50-55 zile de spitalizare.

Si în cazul acestui conducator auto, rezultatul în urma testarii cu aparatul etilotest a fost negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de