O nouă destinație de pe Aeroportul Suceava anunțată cu ocazia Târgului de Turism al României. Prestige Tours lansează din 4 iunie curse charter Suceava-Bodrum


Intră acum și în grupul de

Un nou zbor de pe Aeroportul Suceava va fi inaugurat din 4 iunie de agenția de turism Prestige Tours, care din anul 2016, a lansat primele zboruri turistice charter Suceava-Antalya.

 

 

Managerul Prestige Tours, Elena Anghel, a declarat, joi, pentru News Bucovina, că din 4 iunie Prestige Tours își extinde operațiunile pe Aeroportul Suceava și că va fi inaugurată cursa charter Suceava-Bodrum, menționând că anuțul de lansare a acestei noi curse a fost făcut odată cu deschiderea Târgului de Turism al României.

Ea a menționat că această nouă cursă charter va deservi pe lângă Bodrum și zonele Marmaris, Didim și Kusadasi.

Totdată, Elena Anghel a menționat că pachetele turistice vor putea fi achiziționate de la toate agențiile de turism din Suceava și a subliniat că acestea se adresează tuturor segmentelor de piață, de la familiile cu copii, la cei care doresc un turism exclusivist, cu propriul golf, sau la Didim, cu zone cu cel mai fin nisip pe plajă.

„Sunt pachete turistice pentru toate buzunarele și toate gusturile”, a menționat Anghel.

Managerul Prestige Tours a adăugat că în Bodrum priveliștea este spectaculoasă.

„Îți taie răsuflarea cât e de frumos. Doar să stai să te uiți pe mare este terapie curată”, a spus Elena Anghel care a menționat că în Bodrum este singurul hotel Paramount, aparținând Paramount Pictures care este exact ca un cadru de film.

„Cine merge acolo se va simți chiar vedetă”, a apreciat managerul Prestige Tours.

Cursele charter ale agenției Prestige Tours pentru Bodrum vor zbura în fiecare zi de luni în timp ce cele pentru Antalya vor zbura în fiecare zi de vineri.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că această nouă destinație anunțată arată că Aeroportului Suceava îi crește atractivitatea și trendul ascendent al numărului de pasageri se menține.

„Noi suntem în discuții cu mai mulți operatori în mai multe direcții și se justifică odată în plus continuarea modernizării Aeroportului Suceava și construcția unui nou terminal”, a spus Gheorghe Flutur.

 


Intră acum și în grupul de