Polițiștii suceveni au dat amenzi de peste 80.000 lei în cadrul unei ample acțiuni pentru combaterea comerţului ilicit


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

 

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava, în cooperare cu Poliția municipiului Suceava, Serviciul Județean de Poliție Transporturi şi lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, a organizat miercuri, 15 noiembrie a.c., o acţiune pe raza municipiilor Suceava, Fălticeni și Rădăuți, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului licit.

Poliția Suceava a arătat că la această acţiune au participat peste 30 de poliţişti, fiind verificate 52  de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

„În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 87.400  lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste  12.000 lei, constând în ţigări, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte etc”, a transmis IPJ Suceava.

Poliția Suceava menționează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

 


Intră acum și în grupul de