Șofer din Mănăstirea Humorului, prins circulând cu 201 km/h pe sector de drum cu limita de viteză de 80 km/h

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Mănastirea Humorului, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 201 km/h pe sector de drum cu limita de viteză de 80 km/h.

Potrivit IPJ Suceava, pe perioada weekend-ului, polițiștii suceveni au desfășurat o acţiune cu efective sporite pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, toate autospecialele dotate cu aparate radar acţionând zilnic pe drumurile naţionale şi europene.

„În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în zilele de 17.11.2017- 19.11.2017, într-un interval orar de 4 ore, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile rutiere de la nivelul polițiilor municipale și orășenești  au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni specifice pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză”, a arătat Poliția Suceava.

Asfel, au fost aplicate 277 sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru depăşirea regimului legal de viteză, au fost ridicate 14 de permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Poliția Suceava a menționat că cele mai multe permise de conducere, zece, au fost ridicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, celelalte fiind reţinute pentru depăşiri neregulamentare, iar în cadrul acţiunii a fost constatată şi o infracţiune.

Printre cei identificați de polițiștii rutieri încălcând legislația s-a aflat și un șofer din Mănăstirea Humorului.

Vineri după-amiază, poliţiştii din Fălticeni au indentificat în trafic autoturismul condus de un bărbat de 33 ani, din Mănastirea Humorului, pe DN2E, care se deplasa din direcția Spătărești către Cornu Luncii, cu viteza de 201 km/h pe sector de drum cu limita de viteză de 80 km/h.

De asemenea, tot vineri, un tânăr de 22 ani, din Cluj Napoca, a condus autoturismul  pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, cu viteza de 105 km/h.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

„Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave!”, a transmis IPJ Suceava.

loading...