Doi suceveni, cercetați pentru contrabandă după ce polițiștii de frontieră au descoperit 740 de pachete cu țigări într-o mașină


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați de 71 și 64 de ani sunt cercetați pentru contrabandă după ce polițiștii de frontieră suceveni au descoperit 740 de pachete cu țigări în mașina cu care se deplasau.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul S.P.F. Siret –I.T.P.F. Sighetu Marmației a oprit pentru control, pe raza localității Siret, un autoturism marca Seat Alhambra, înmatriculat în România, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

„Autoturismul era condus de către cetățeanul român Mihai T. în vârstă de 71 de ani, care era însoțit de Alexandru V. , în vârstă de 64 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Suceava”, a spus Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că în urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat, în interiorul unor cutii de carton, mai multe pachete cu țigări.

Astfel, persoanele în cauză, mașina și pachetele cu țigări au fost duse la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

„În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 740 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană”, a mai spus Seriţan.

El a menționat că țigările în valoare de 8.880 lei și autoturismul în valoare de 9.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de