Țigări în valoare de 70.000 lei, abandonate la Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit abandonate, marți dimineața, pe raza localității Izvoarele Sucevei, țigări în valoare de 70.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei – I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat, marți, o acțiune în cadrul Planului de acțiune Contrabanda 2017, pe linia combaterii contrabandei și a traficului cu țigări în zona de responsabilitate.

„În jurul orei 02.30, lucrătorii noștri au descoperit, abandonate în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Izvoarele Sucevei, patru colete voluminoase care conțineau țigări de contrabandă”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.980 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Astfel, întreaga cantitate de țigări în valoare de 70.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Intră acum și în grupul de