Șofer vitezoman prins de polițiști, la Dărmănești, la volanul unei mașini cu autorizația provizorie de circulație expirată

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Dărmăneşti, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la volanul unei mașini cu autorizația provizorie de circulație expirată.

Potrivit IPJ Suceava, luni seara, la ora 19.07, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control în zona intersecţiei DN 2, cu DJ 209D, din comuna Dărmăneşti, autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un localnic de 23 de ani, înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula cu viteza de 96 km/h, în localitate.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 05.10.2017”, a precizat IPJ Suceava.

Polițiștii i-au întocmit tânărului un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

 

loading...