Bărbat din Vicovu de Sus cercetat de polițiști pentru tăinuire, după ce a încercat să obțină cartea de identitate pentru o mașină furată din străinătate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, după ce a încercat să obțină cartea de identitate pentru o mașină furată din străinătate.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 21 noiembrie a.c., Poliția Suceava a fost sesizată de reprezentantul unei instituții de omologări auto din municipiul Suceava despre faptul că la această unitate a fost prezentat pentru eliberarea cărţii de identitate a vehiculului un autoturism înmatriculat în străinătate, care figurează ca fiind sustras.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.11.2017, un bărbat din comuna Vicovu de Jos, a prezentat pentru verificare și omologare, autoturismul aparținând unui prieten de 47 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, deţinătorul maşinii, care a declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2017, a achiziționat autoturismul  cu suma de 4.000 de euro, de la o persoană necunoscută, tranzacţia având loc pe raza localităţii de domiciliu”, a precizat Poliția Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind sustras din străinătate din data de 9.05.2017.

Polițiștii au indisponibilizat autoturismul pentru cercetări, bărbatul de 47 de ani, deținător al vehiculului fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 


Intră acum și în grupul de