Accidentele rutiere de pe DN2, tema a Scolii de Vara Suceava 2008


Intră acum și în grupul de

Liceului cu program sportiv Suceava, a gazduit miercuri cursurile Scolii de Vara Suceava 2008 , unde agenti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, împreuna cu lucratori ai Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din IPJ Suceava au sustinut o prezentare a proiectelor privind siguranta rutiera pe drumurile publice.

Cei peste 60 de educatori, învatatori, profesori dar si ceilalti invitati au fost informati cu privire la Programul de reducere a accidentelor rutiere pe DN2 care se desfasoara la nivelul Inspectoratului în perioada 16.06 – 31.08.2008. Potrivit Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din IPJ Suceava discutiile s-au canalizat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, pe masurile ce trebuiesc luate de participantii la trafic, atât în calitate de conducatori auto dar si de pietoni, pentru scaderea numarului de accidente si diminuarea gradului de risc victimal.

Organizatorii scolii de vara care se desfasoara în perioada 18.08. – 29.08.2008, Asociatia Educatorilor Suceveni, dar si ceilalti parteneri au dedicat ziua de 20.08.2008 pregatirii pe linie de siguranta rutiera si antivictimala a cadrelor didactice, constientizând rolul si impactul pe care îl au în dezvoltarea comportamentala a elevilor pe care îi îndruma. 


Intră acum și în grupul de