> Fotbal. Lovitura de teatru: Sevcenko, la AS Roma?!


Intră acum și în grupul de

  Lovitura de teatru în cazul transferului lui Andrei Sevcenko la AS Milan. Desi Roman Abramovici si Silvio Berlusconi s-au întâlnit si au batut palma pentru împrumutul ucrainianului pe “San Siro”, tranzactia a cazut joi seara. Mai mult, pe fir a intrat o alta putere din Seria A, AS Roma.

      Desi fotbalistul urma sa fie prezentat în tricoul „diavolilor” ieri, acest fapt nu a mai fost cu putinta, dupa ce oficialii lui Chelsea s-au razgândit si au anuntat ca îsi doresc sa se desparta de jucator doar în cazul unui transfer definitiv. Vicepresedintele Milanului, Adriano Galliani, a declarat: „Deocamdata negocierile au intrat în impas. Noi îl doream pe Andrei sub forma de împrumut, însa conducerea londonezilor s-a razgândit, motivând ca vor sa-l cedeze definitiv. În acest caz tranzactia a cazut”.

      Cu toate acestea, Sevcenko ar putea ajunge în Serie A pâna la urma, dar nu la echipa sa de suflet, ci în capitala Italiei. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Abramovici l-a oferit pe ucrainian la AS Roma. Evident, pentru un transfer definitiv. Din câte se pare, “giallorossii” ar fi de acord cu oferta facuta de londonezi, singurul aspect care ar mai trebui pus la punct fiind salariul fotbalistului.

      În vârsta de 32 de ani, Andrei Sevcenko este considerat unul dintre cei mai de valoare atacanti din istoria gruparii italiene. Ucrainianul a jucat la Milan între 1999 si 2006, marcând nu mai putin de 127 de goluri în 208 partide jucate. A fost vândut la Chelsea în vara lui 2006, pentru o suma record de 45 de milioane de euro, dar a dezamagit în tricoul londonezilor, atât sub mandatul lui Jose Mourinho cât si sub cel al lui Avram Grant.


Intră acum și în grupul de