FOTO Depunere de jerbe de flori la Monumentul Unirii, de Ziua Bucovinei. La final, fanfara a intonat „Cântec despre Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Autoritățile județene și locale sucevene au depus, marți dimineața, de Ziua Bucovinei, jerbe de flori la Monumentul Unirii din intersecţia Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu Calea Obcinilor.

Manifestarea, la care au participat reprezentanți ai diferitelor instituții publice și la care au asistat mai mulți suceveni a început cu o slujbă de pomenire a eroilor și a celor care au luptat pentru unirea țării.

Ulterior, în timp ce fanfara intona „Imnul eroilor”, autoritățile prezente au depus jerbe și coroane de flori la Monumentul Unirii.

La această manifestare au participat prefectul Mirela Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, parlamentarii liberali Angelica Fădor și Ioan Bălan, vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță, viceprimarul Marian Andronache, liderul PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, șeful ISU Suceava, general de brigadă Ion Burlui, comandantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, Marian Lungu, reprezentanți ai IPJ Suceava, ai altor instituții județene, dar și consilieri județeni și consilieri locali.

În final, fanfara a intepretat „Cântec despre Bucovina”, „La mulți ani!”, dar și muzică de promenadă.


Intră acum și în grupul de