Orest Onofrei se rafuieste cu europarlamentarul Catalin Nechifor


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava, Orest Onofrei, a criticat PSD Suceava, spunând ca liderii social-democrati au avut „o abordare superficiala” atunci când s-au pronuntat asupra demisiei sale din functia publica si înscrierea în PD-L. Social-democratii suceveni au spus prin vocea euro-parlamentarului Catalin Nechifor, la finele saptamânii trecute, când subprefectul si-a anuntat demisia, ca acesta a facut-o  în momentul în care judetul trebuie reconstruit în urma inundatiilor din luna iulie. Orest Onofrei a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca observatia primita de la prim-vicepresedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, care l-a acuzat ca „lasa judetul balta când e mai greu” este de fapt o abordare „superficiala” si rautacioasa. Subprefectul a mai spus ca în calitatea pe care o are nu participa la activitatea de reconstructie, ci doar la coordonarea situatiilor de urgenta.

„Cred ca am coordonat corespunzator situatia de urgenta la inundatiile din luna iulie”, a explicat Orest Onofrei, care a tinut sa sublinieze ca tocmai Catalin Nechifor nu ar fi trebuit sa se pronunte asupra acestui aspect, în conditiile în care el este „triplu medaliat” dupa ce a plecat din CJ Suceava, unde coordona directia de programe externe, a ajuns în Parlamentul European si renunta pentru a candida în Parlamentul României, preferând sa candideze, nu în colegiul Suceava, ci pentru cel de Falticeni.  

Prim-vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, a apreciat vineri, referindu-se la demisia subprefectului de Suceava, Orest Onofrei, care va candida din partea PD-L Suceava la alegerile parlamentare, ca democrat-liberalii „fuge când da de greu”, când este necesara implicarea în reconstructia dupa inundatii. „Orest Onofrei lasa un judet balta când urmele inundatiilor nu au fost sterse, când aceasta situatie ramâne o problema acuta”, a mai spus Nechifor. Acesta a spus ca decizia subprefectului de Suceava, care renunta la înalta functie publica pentru a-si gestiona cariera politica este „în tonul PD-L”. „PD-L nu face decât sa ne lase cu ochii în soare. Pleaca atunci când e greu si da sfaturi din tribuna”, a declarat saptamâna trecuta liderul PSD Suceava.  ­

­ 


Intră acum și în grupul de