O echipa de scafandri utilitari ce fac lucrari subacvatice il vor cauta pe baiatul luat de viitura la Itcani


Intră acum și în grupul de

Pompierii continua actiunile de cautare a tânarului luat de viitura acum o luna de zile. Astfel, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al Judetului Suceava a intervenit luni, cu o barca si patru scafandri de la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Bihor si Mures împreuna cu doua utilaje de la SC Euro Potrivit si doua utilaje de la Directia Silvica SML Malini pentru cautarea tânarului Gheorghe A., în vârsta 16 ani, care a fost luat de ape, în zona podului Itcani, în data de 25.07.2008.

Potrivit ISU Suceava, actiunea de cautare s-a desfasurat în zona podului Itcani unde a fost vazut ultima data, însa victima nu fost gasita.

Pompierii spun ca activitatea de cautare si recuperare a persoanei disparute va continua, coordonata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al Judetului Suceava, care va aduce o echipa de scafandri utilitari de la societatea Hidroelectrica Neamt, echipa care are competenta de a face lucrari subacvatice.

Reamintim ca pe data de 25 iulie, în jurul orei 15.15, în amonte de podul Itcani, la aproximativ 400-500 m, doi minori A. Gheorghe si G. R., ambii de aceeasi vârsta, în timp ce se jucau pe platforma de masurare a nivelului râului Suceava, sub presiunea viiturii aceasta a cedat, iar A. Gheorghe a cazut în apele râului.­

­ 


Intră acum și în grupul de