Accidentati pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

Doua persoane din Suceava au fost accidentate luni, în timp ce traversau strazile din municipiul resedinta de judet pe treceri de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 18.00, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, R. DUMITRU, în vârsta de 22 ani, din comuna Adâncata, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul  2007, în timp ce conducea autoturismul marca  Skoda, a surprins si accidentat-o pe  F. ELENA de 58 ani, localnica, angajata regulamentar în traversarea strazii prin loc marcat. Femeia necesita doua saptamâni de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, la orele 21.15, pe str. Calea Obcinilor din municipiul Suceava, P. MARCEL, în vârsta de 35 ani, din comuna Calafindesti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „A si B” din anul  2004, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, a surprins si accidentat pe N. VASILE, în vârsta de 73 ani, localnic, angajat regulamentar în traversarea strazii prin loc marcat. Batrânul necesita mai bine de o saptamâna de îngrijiri medicale.

Si de aceasta data soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de