Un recidivist si-a pradat proaspata iubita


Intră acum și în grupul de

Un botosanean recidivist si-a pradat proaspata iubita satmareanca în timp ce se aflau la Putna. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 06.00, B. ILDIKO, în vârsta de 32 ani, din comuna Capleni, judetul Satu Mare, a reclamat la Postul de Politie Putna faptul ca între orele 04.00-05.00, I. ADI, în vârsta de 32 ani, din municipiul Botosani, i-a sustras bunuri si valori monetare în valoare totala de 7.000 lei.

Politistii l-au depistat imediat pe suspect în trenul personal Putna-Suceava,  fiind gasite asupra acestuia toate bunurile sustrase, care ulterior au fost restituite  reclamantei.

Cei doi s-au cunoscut la începutul lunii august 2008, deplasându-se cu autoturismul proprietatea femeii în zona Putna la diferite manastiri din zona, autoturismul fiind condus de I. ADI, care însa nu poseda permis de conducere.

Botosaneanul este recidivist si a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Radauti, dispunându-se însa cercetarea în libertate sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.


Intră acum și în grupul de