A intrat cu masina intr-un stalp


Intră acum și în grupul de

Un pasager a fost abandonat de soferul în a carui masina se afla, dupa ce a facut un accident intrând într-un stâlp. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 23.30, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, I. GHEORGHE, în vârsta de 26 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul marca Lancia, într-o curba la stânga a pierdut controlul asupra directiei de  mers, a patruns pe contrasens si s-a izbit într-un stâlp de la reteaua electrica.

Accidentul s-a soldat cu vatamarea corporala grava a lui C. Alexandru Constantin, în vârsta de 18 ani, din comuna Fundu Moldovei, pasager pe scaunul fata  dreapta. Acesta a fost internat cu diagnosticul : ,, TCC acut, multiple fracturi costale”, necesitând pentru vindecare 30  zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul  auto nu a fost gasit la fata locului, neputand fi testat cu aparatul etilotest.

Imediat dupa producerea accidentului, putin înaintea politiei, a ajuns Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu un echipaj de interventie, pentru salvarea pasagerului.

Ajunsa la fata locului, garda de interventie a constatat ca un autoturism marca Lancia a parasit partea carosabila, intrând în coliziune cu un stâlp de medie tensiune, iar în partea dreapta fata se afla încarcerata o persoana.

Interventia pompierilor a fost prompta, s-a realizat acces rapid catre victima, s-a acordat primul ajutor medical si s-au luat masuri de siguranta (s-au scos bornele de la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).

Interventia s-a încheiat la orele 23.50.

Nici când pompierii au ajuns la fasa locului, conducatorul autoturismului nu se mai afla la locul faptei.


Intră acum și în grupul de