Un radautean s-a izbit cu masina de un copac si o fantana


Intră acum și în grupul de

Un radautean a decedat dupa ce s-a izbit cu masina într-un copac si apoi într-o fântâna. Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 03.19,  pe DN 2 H în interiorul orasului Milisauti, C. STEFAN, în vârsta de 64 ani, din municipiul Radauti, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 1974, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit într-un copac si apoi într-o fântâna de beton de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto.

Imediat dupa producerea accidentului, la fata locului a ajuns Detasamentul de pompieri Radauti cu un echipaj de descarcerare si un modul SMURD, pentru descarcerarea soferului.

Ajunsi la fata locului, s-a constatat ca un autoturism marca Mercedes Vito a parasit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac si o fântâna, rezultând decesul conducatorului auto încarcerat.

S-a realizat acces rapid catre victima si s-au luat masuri de siguranta (s-au scos bornele de la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).

Interventia s-a încheiat la orele 04.30.


Intră acum și în grupul de