PSD Suceava ameninta cu boicotarea sedintelor din toate consiliile locale din judet


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana Suceava a PSD a anuntat ca va protesta în mod public, chiar cu boicotarea sedintelor din toate consiliile locale din cele 114 unitati administrativ-teritoriale din judet fata de modul în care se deruleaza activitat­ea în Consiliul Judetean Suceava si a modului în care sunt tratati de presedintele acestei institutii, angajati ai CJ Suceava, care sunt membri ai PSD. Purtatorul de cuvânt al organizatiei judetene, Virginel Iordache, a declarat miercuri, într-o conferinta de presa, ca PSD Suceava nu mai poate permite limbajul „mistocaresc al presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, fata de PSD si modul în care acesta trateaza membri ai PSD” care sunt angajati ai CJ Suceava.

Virginel Iordache a atras atentia ca d­aca Gheorghe Flutur continua în acelasi stil, PSD Suceava va trece la proteste publice, cum ar fi greva japoneza si boicotarea sedintelor CJ Suceava, în prima faza. „Daca Gheorghe Flutur nu va înceta cu campania electorala de zi cu zi, cu modul mistocaresc fata de PSD, toti consilierii locali PSD din judet vor boicota sedintele de consilii locale”, a avertizat Virginel Iordache.

Social democratul sucevean a aratat ca acesta este un semnal pentru ca nu i se pare normal comportamentul presedintelui CJ Suceava care ar trebui sa fie, în opinia sa, un garant al linistii si stabilitatii în judet.  

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat marti, ca PSD a „îmbâcsit Consiliul Judetean de structuri PSD-iste aproape suta la suta”. Acesta a negat acuzele PSD de epurare politica a angajatilor care sunt membri PSD, aratând ca  reorganizarile din cadrul institutiei se fac prin angajarea de profesionisti si au ca scop instaurarea starii de normalitate în Consiliul Judetean.  „Vad ca au puseuri si le e dor de putere. În perioada urmatoare voi informa sucevenii despre cum s-au înfruptat PSD-istii din banul public si din patrimoniul Consiliului Judetean, pentru ca am vazut ca au astfel de preocupari”, a explicat Gheorghe Flutur precizând ca este „în proces de documentare” asupra neregulilor savârsite de social-democrati cât au fost la conducerea judetului Suceava. 
­


Intră acum și în grupul de