PD-L sustine ca „Guvernul a intrat in campanie electorala cu majorari de pensii”


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, considera ca odata cu anuntul de majorare a pensiilor, facut miercuri de Guvernul României,  s-a intrat direct în campanie electorala. Gheorghe Flutur, care este si vicepresedinte la nivel national, a precizat ca partidul sau a solicitat ca majorarea punctului de pensie sa fie facuta începând cu data de 1 august, însa s-a declarat de acord cu decizia guvernantilor români.

„Salut decizia Guvernului pentru stabilirea datei alegerilor. Se pare ca Guvernul a intrat în campanie electorala cu majorari de pensii”, a declarat malitios Gheorghe Flutur.

Acesta a mai spus într-o conferinta de presa ca PD-L sustine majorarea pensiilor, tinând cont de valul de scumpiri, dar ca PD-L a cerut ca majorarea punctului de pensie sa fie aplicata cu data de 1 august.

Vicepresedintele PD-L a mai remarcat ca PSD „se astepta sa fie bagat în seama” de PNL, dar ca aceasta nu s-a întâmplat, ceea ce dovedeste ca „în competitia electorala, fiecare partid merge pe culoarul lui”. ­
­

 

 


Intră acum și în grupul de