„…la domnul Vitcu a venit numai varsta”


Intră acum și în grupul de

Toata lumea stie ca în politica, si mai ales în politica româneasca, notiunea de „demnitate” este trecuta usor cu vederea daca nu este  chiar ignorata de cei care fac politica.
Totusi, consideram ca trebuie sa existe o anumita limita a demnitatii si a bunului simt, pe care nici un om politic decent nu ar trebui sa o încalce. Din nefericire, domnul Mihai Vitcu a demonstrat, prin ultimele sale declaratii, ca demnitatea este una din calitatile morale care lipseste cu desavârsire din caracterul domniei sale. Sigur, domnul Vitcu nu este nici primul si nici ultimul om politic care-si va trada colegii si partidul din care a facut parte. În discutie se pune modalitatea si maniera în care domnul Vitcu stie sa se desparta de oamenii care pâna ieri l-au sustinut si l-au ajutat sa obtina functii si demnitati importante. Daca pentru domnul Vitcu pretul demnitatii se rezuma la o promisiune facuta în genunchi în fata actualului sau sef de partid „Da sefu! Sa traiti! Dau în Gavril Mîrza si în PSD cât pot, ca sa arat cât de supus sunt”!, îl informam ca acest pret este prea mic si îl descalifica. Ne-am fi asteptat ca domnul Vitcu sa dea dovada de faptul ca, odata cu vârsta, vine si întelepciunea. Se pare ca la domnul Vitcu a venit numai vârsta.
Am putea aduce la cunostinta opiniei publice toate avantajele pe care domnul Mihai Vitcu le-a obtinut timp de 18 ani datorita partidului pe care acum îl înjura din toti rarunchii, însa n-o s-o facem, deoarece la începutul acestui comunicat am vorbit de decenta si de demnitate. Credem ca, macar în cel de-al 12-lea ceas, domnul Vitcu va întelege ca ceea ce face este sub demnitatea domniei sale si va înceta cu atacurile la adresa fostilor sai colegi. Daca totusi nu o va face, îi vom replica pe masura.
Deja a mers prea departe si  credem ca, nici macar daca ar pune acatiste la toate manastirile de la Athosul din Carpati al sefului sau de partid, pacatele domnului Vitcu nu se vor mai sterge.
 
Biroul de presa al PSD Suceava


Intră acum și în grupul de