Un polițist al Serviciului Acțiuni Speciale Suceava grav rănit și în comă indusă după ce a fost atacat cu sabia de un bărbat la o percheziție în Rădăuți vizând o rețea de trafic de droguri


Intră acum și în grupul de

Un polițist al Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava a fost rănit grav marți dimineața în timpul unei percheziții la Rădăuți ce viza o rețea de trafic de droguri.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat la Antena 3  că marți dimineața, în cadrul unei acțiuni a BCCO ce viza destructurarea unei rețele de trafic de droguri, un polițist al SAS Suceava a fost atacat cu o sabie de unul dintre cei vizați de percheziții.

Potrivit Poliției Române, polițitul rănit este agent șef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian.

Potrivit acestuia, perchezițiile vizau mai multe locații, iar la una dintre ele, din Rădăuți, un bărbat a atacat cu sabia pe polițist, care a fost lovit la o mână și în zona capului.

Sursa citată a menționat că bărbatul mai fusese arestat anul trecut într-un dosar pentru trafic de droguri, iar după 30 de zile a fost plasat sub control judiciar care a fost și acesta ridicat ulterior.

Polițistul rănit a fost transportat inițial la Spitalul din Rădăuți de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava fiind în comă indusă.

Bărbatul care l-a atacat pe polițist a fost imobilizat, iar cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz.


Intră acum și în grupul de