Tânăr din Republica Moldova prins de radar circulând cu 119 km/h pe raza comunei Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie a.c.,  o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi sancţionarea altor abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost aplicate 223 sancţiuni contravenționale, în valoare de 115.800 lei, au fost reţinute 15 permise de conducere, iar alte 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Polițiștii au precizat că printre cei sancționați s-a aflat și un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, cu viteza de 119 km/h.

Șoferul a fost sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere i-a fost reţinut de către polițiști.

Polițiștii atrag atenția că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, siguranţa rutieră fiind o prioritate.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave!”, a transmis Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de