Ion Lungu: Primăria e dispusă să investeasacă pentru refacerea Casei de Cultură


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține o conferință de presă.

„In sfarsit avem avizul de la Ministerul Culturii pentru reabilitarea statuii ecveste a lui Stefan cel Mare de la Cetate si vom scoate la licitatie lucrarea integral.

Maine, la Neamt, sper sa impulsonam lucrurile acolo. Avem o propunere inaintata, ca in ghidurile solicitantului sa fie ca termen final de depunere iunie 2018.

Am avut o discutie cu directorul Casei de Cultura. Clubul din foaier nu mai are activitate economica si nu mai miroase a mancare acum. Am propus sa facem o colaborare si sa ajutam cu o suma de bani pentru functionarea Casei. Primaria e dispusa sa investeasaca o suma de bani. Cam 5 milioane de euro e nevoie de investit pentru refacere.
Voi intra in Consiliul Local cu propunerea de aprobare a sarbatoririi a 630 de ani de atestare documentara a Cetatii de Scaun a Sucevei.
Pe 13 decembrie, si cred ca e o zi norocoasa, Mos Craciun va da 5.000 de cadouri pentru copiii cuminti din oras, pe esplanada din fata Casei Culturii.
Fac apel la toti cei care putem ajuta, si mai ales cei de la putere, sa faca ce pot pentru a prinde sume pentru terminarea soselei de centura. Voi mai aprofunda bugetul propus ptr anul 2018.
Felicit firma Victor Construct de la Botosani pentru treaba buna pe care a facut-o la zona de agrement a Sucevei. Azi va fi inaugurata zona.”

Intră acum și în grupul de