Zona de Agrement Suceava a fost recepționată. Primarul Ion Lungu spune că așteptarea a meritat, iar directorul Victor Construct, Victor Mihalachi, că firma a realizat un proiect important pentru suceveni FOTO


Intră acum și în grupul de

Lucrările la Zona de Agrement a municipiului Suceava au fost recepționate, miercuri, de primarul Ion Lungu care l-a felicitat pe directorul general firmei de construcții Victor Construct SRL, Victor Mihalachi, pentru modul în care a fost executat proiectul într-un timp record, constatându-se că standardul lucrărilor este la nivel european.

Directorul general al Victor Construct, Victor Mihalachi, a declarat că firma a demonstrat încă odată că sloganul „Puterea lucrului bine făcut”, și-a spus încă odată cuvântul.

„Împreună cu specialiștii societății noastre am realizat acest proiect important pentru suceveni și cred că SC Victor Construct SRL a reușit încă odată să ofere calitate, promptitudine și exigență prin execuția proiectului la cele mai înalte standarde”, a spus Mihalachi.

La rândul său, primarul Ion Lungu s-a declarat extrem de mulțumit de rezultatul lucrărilor realizate în Zona de agrement, afirmând totodată că execuția acestora și colaborarea cu firma de construcții Victor Construct a fost una foarte bună.

„Eu zic că au ieșit lucrările bune. Vreau să felicit pe constructor, firma Victor Construct de la Botoșani. Au făcut o treabă bună. Eu zic că a meritat așteptarea”, a spus Lungu.

El a menționat că în CL Suceava s-a aprobat suplimentarea de lucări pentru o tiroliană și încă unui teren de sport.

„Sper ca aceste lucruri să se întâmple până la deschiderea pentru public din primăvară”, a spus Lungu.

În urma finalizării acestui proiect sucevenii se vor putea bucura de locuri de joacă pentru copii, de terenuri de minigolf, un foișor muzical, un debarcader cu bărci și hidrobiciclete, terenuri de sport, fântână arteziană, clădiri administrative și cafenea. De asemenea, s-au amenajat spațiile verzi prin plantarea a sute de plante și arbuști ornamentali.


Intră acum și în grupul de