Pasagera intr-un ARO accidentata grav


Intră acum și în grupul de

O femeie, pasagera într-un ARO, a fost accidentata grav într-un accident. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 12.15, în mediul urban – pe DJ 177 A, orasul Frasin, C. Vasile, în vârsta de 38 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2000, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, a efectuat manevra de depasire a unui alt autoturism, moment în care din sens invers se apropia un alt autoturism, iar pentru a evita impactul frontal, a parasit partea carosabila, pe partea stânga în directia de mers, acrosând autoturismul ARO condus de C. Gheorghe, în vârsta de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a Oltei C., în vârsta de 34 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasagera în autoturismul ARO, care fiind transportata la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,fractura coasta 5, zona antero-posterioara dreapta si pleura pulmonara lipita de perete, fara perforare”, necesitând pentru vindecare  circa 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de