Patru răniți și trei mașini avariate, în urma unui accident pe DN 2, la Pătrăuți


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, doi șoferi și doi pasageri dintr-un taxi, au fost rănite miercuri seara, în urma unui accident petrecut pe DN 2, la Pătrăuți.

Potrivit Poliției Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 20.20, pe DN 2, la intrarea în municipiul Suceava, după ce un localnic de 39 de ani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 31 de ani, tot din municipiul Suceava, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani a fost proiectat pe contrasens, fiind acroşat de autoturismul taxi condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Drăgoieşti, care ulterior, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un şanț.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 31 și 26 de ani, a unei femei de 52 de ani din oraşul Siret și a unui bărbat din Ucraina, ambii pasageri în autoturismul taxi”, a precizat Poliția Suceava.

Potrivit ISU Suceava, două persoane au rămas incarcerate, la fața locului intervenind pompierii militari ai Detașamentului Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

După ce au fost luate măsurile de siguranță, iar persoanele încarcerate au fost extrase, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava.

Accident rutier în această seară, pe raza comunei Pătrăuți, E85 în zona șoselei de centură a municipiului Suceava.3 mașini implicate, cu cinci persoane rănite, din care două au rămas încarcerate.Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.După ce au fost luate măsurile de siguranță, iar persoanele încarcerate au fost extrase, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava.

Posted by ISU „Bucovina" Suceava on Mittwoch, 6. Dezember 2017

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de