Carutas beat… scapat aproape nevatamat dintr-un accident la Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Un carutas beat din Dumbraveni a scapat ca prin urechile acului în urma unui accident, dupa ce un consatean a decedat cu câteva ore mai devreme în urma unui alt accident asemanator. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 23.40, în mediul rural – pe DN 29 în interiorul comunei Dumbraveni, D. Constantin, în vârsta de 22 ani, din municipiul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, nu a observat atelajul hipo condus de Z. Petru, în vârsta de 57 ani, localnic, atelaj nesemnalizat corespunzator, intrând în coliziune cu acesta.

Carutasul accidentat a fost transportat la spital, i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio-cerebral cu plaga secundara frontala, contuzie toraco-abdominala prin accident rutier, halena alcoolica”, necesitând pentru vindecare  circa 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de