Lungu: Municipiul Suceava a depus lista cu principalele proiecte pentru a fi finațate cu fonduri europene


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, joi, că a depus lista cu proiectele principale și cele de rezervă pentru a fi finanțate în cadrul POR 2014-2020.

Primarul a spus că a participat, joi, la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord -Est unde s-au purtat discuții despre evoluția POR 2014-2020, în Regiunea Nord -Est.

„Municipiul Suceava a depus lista cu proiecte principale și de rezervă care au fost avizate la ADR Nord Est și sunt trimise la AMPOR București,unde sperăm sa fie aprobate în această lună”, a spus Lungu.

El a menționat că a purtat o discuție cu Iulia Șerban din cadrul Directoratului General pentru Dezvoltare Europeană de la Comisia Europeană pe tema urgentării accesării fondurilor europene în perioada 2014-2020.

Ion Lungu a declarat și miercuri că se impune urgentarea accesării fondurilor europene prin POR 2014-2020 și că întârzirea punerii lor în aplicare va putea avea consecințe asupra bugetelor locale în condițiile în care proiectele nu vor fi finalizate în termenul actualului cadru de finanțare.


Intră acum și în grupul de