Adolescentul luat de viitura tot nu a fost gasit


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al Judetului Suceava se tot încapatâneaza intervenind cu scafandri pentru a-l gasi pe adolescentul luat de viitura pe data de 25 iulie, la podul Itcani. Ne întrebam daca dupa atâta încapatânare, de altfel laudabila, de a cauta trupul tânarului, în locul unde a fost luat de viitura, nu ­ar trebui ca ISU sa îsi extinda aria de cautare, mai ales ca interventiile zilnice, din ultimele doua saptamâni au fost sortite esecului.  

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, vineri a intervenit cu o autospeciala, o barca, un modul de descarcerare, patru scafandri specializati în recuperarea de epave – nave cu utilaje specializate de la S.C. Atriamar Constanta, un utilaj de la S.C. Euro Provit , un utilaj de la Directia Silvica SML Malini si trei utilaje de la S.C. Loial pentru cautarea tânarului Gheorghe A., de 16 ani, care a fost luat de ape, în zona podului Itcani, în data de 25.07.2008.

Actiunea de cautare s-a desfasurat în zona podului Itcani, unde a fost vazut ultima data. Victima nu a fost gasita.

Reamintim ca pe data de 25 iulie, în jurul orei 15.15, în amonte de podul Itcani, la aproximativ 400-500 m, doi minori A. Gheorghe si G. R., ambii de aceeasi vârsta, în timp ce se jucau pe platforma de masurare a nivelului râului Suceava, sub presiunea viiturii aceasta a cedat, iar A. Gheorghe a cazut în apele râului. 

­ 


Intră acum și în grupul de