Grav accident pe drumul aflat in modernizare, la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un pasager aflat într-un autoturism a decedat dupa ce masina în care se afla a întrat într-o groapa în zona semnalizata de reabilitare a drumului european. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 23.10, în afara orasului Frasin pe D.N. 17, B. Marcel, în vârsta de 44 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, posesor al  permisului de conducere pentru categoria B din anul 2000, în timp ce conducea autoturismul „Mercedes”, nu a circulat cu viteza pâna la 30 km/h pe un sector de drum îngustat aflat în lucru, semnalizat cu indicatoare rutiere, coroborat si cu faptul ca din sens opus circula un alt autoturism, a trecut peste indicatorul bariera directionala spre stânga si indicatorul ocolire spre stânga, intrând într-o groapa sapata pe toata latimea sensului sau de mers.

Pasagerul B. Stelian, în vârsta de 46 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost grav accidentat, fiind transportat ulterior la Spitalul din orasul Gura Humorului, unde a decedat. Si soferul a fost ranit, necesitând 8 – 10 zile îngrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de