Un tanar naiv a fost „talharit” la drumul mare


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Dornesti a dat dovada, pe lânga faptul laudabil ca are un suflet bun, si de o mare naivitate. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 14.00, P. Ion, în vârsta de 23 ani, din comuna Dornesti, a sesizat ca în jurul orei 13.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localitatii Vârfu Dealului, a observat stationând pe sensul opus de mers un autoturism marca ,,Ford Mondeo’’, înmatriculat în Germania, iar lânga acesta un cetatean care facea semne de oprire. Dupa ce a oprit, a avut o discutie cu acesta, ocazie cu care a constatat ca vorbeste stâlcit româneste si i-a solicitat sa îl ajute întrucât este cetatean strain si a ramas fara bani si combustibil. În schimbul ajutorului, cetateanul i-a oferit doua inele despre care a afirmat ca sunt din aur si a primit de la P. Ion 250 lei.

În momentul când victima a ajuns în orasul Gura Humorului, a verificat cele doua inele, ocazie cu care a constatat ca nu sunt din aur.

În cauza se fac cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de înselaciune, pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului. 


Intră acum și în grupul de