Sorin Avram bate palma cu PD-L pentru un colegiu electoral


Intră acum și în grupul de

Cunoscutul jurnalist si om de radio Sorin Avram, patronul postului de radio TOP 91 din Suceava si director al saptamânalului JUPÂNU’ este la un pas de a candida pentru un post de deputat, pe colegiul Suceava (centru) din partea PD-L. Avram a mai fost solicitat de echipa lui Gheorghe Flutur (presedinte al PD-L) sa candideze, în anul 2004, când Flutur conducea, la vremea respectiva, PNL Suceava, însa a refuzat diun motive înca necunoscute.

Surse sigure din PD-L ne-au declarat, sub protectia anonimatului, ca discutiile cu Sorin Avram sunt destul de avansate si ca în cursul zilei de marti acesta ar trebui sa anunte intrarea sa în competitia electorala. Jurnalistul sucevean se bucura în momentul de fata de o buna notorietate, însa trecerea sa de partea cealalta a baricadei ar putea sa însemne o cu totul alta provocare.

Avram ar trebui sa candideze în locul lui Marius Vatavu, secretar general al organizatiei judetene a PD-L Suceava, anuntat ca fiind candidat pentru Camera Deputatilor, însa nu cu foarte mari sanse. În cazul în care jurnalistul va face pasul catre PD-L, sansele fiind de peste 90 %, el va face echipa cu o parte dintre politicienii pe care pâna acum „i-a desfiintat” din punct de vedere al actiunilor politice.


Intră acum și în grupul de