PSD acuza ca „atitudinea de tradator a primarului a adus grave prejudicii intereselor sucevenilor”


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat într-o conferinta de presa, ca primarul Sucevei, Ion Lungu, promitea în primavara acestui an, „în febra campaniei electorale”, ca va face diverse investitii, iar acum „vine ca o baba si se plânge ca Guvernul nu-i da bani”. Virginel Iordache a reamintit ca Ion Lungu s-a plimbat cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, pe strada Cernauti, care face parte din E 85, dar este închisa de mai multi ani, în urma unor alunecari de teren, si ca investitiile prevazute acolo nu s-au mai realizat.

De asemenea, acesta a aratat ca printre promisiunile edilului-sef se numara si înfiintarea unei noi gradinite în cartierul Obcini, dar ca acum aceasta nu mai constituie o prioritate pentru Ion Lungu.

În opinia lui Virginel Iordache, cinci gradinite din municipiul Suceava nu vor putea sa-si înceapa activitatea la 15 septembrie, întrucât nu vor fi finalizate lucrarile de modernizare, în timp ce la Colegiile Nationale de Informatica, Petru Rares si Stefan cel Mare „s-au început pompieristic lucrari”, termenul de finalizare al acestora fiind deja depasit.  

„Atitudinea de tradator a primarului a adus grave prejudicii intereselor sucevenilor. Dintr-un interes personal, s-a sacrificat o comunitate de peste o suta de mii de oameni”, a declarat presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, facând referire la faptul ca Ion Lungu a demisionat din PNL si a candidat pentru un nou mandat de primar din partea PD-L. ­

­ 


Intră acum și în grupul de