Un coș de fum deteriorat a provocat un incendiu la o gospodărie din comuna Crucea


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna suceveană Crucea a fost cuprinsă de flăcări din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat marți, 11 decembrie a.c., la ora 12:28, la fața locului intervenind militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crucea, cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD.

„La sosirea pompierilor militari, flăcările se manifestau la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la două anexe din apropiere. Focul era localizat de către echipajul SVSU Crucea”, a spus Găleată.

El a precizat că în urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de 95 metri pătrați, s-au degradat plafonul casei pe 80 de metri pătrați, obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore, iar pompierii au salvat restul casei și cele două anexe gospodărești, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de